Prima pagină Despre Colegiul National Evenimente Reprezentant în lotului national extins pentru Campionatul Mondial de Dezbateri Academice

Reprezentant în lotului national extins pentru Campionatul Mondial de Dezbateri Academice

Dezbateri academice, 2017

Eleva Smaranda Ioana Moroșanu, din clasa a XI-a A a participat, în perioada 23-25 septembrie, la selectia lotului national extins pentru Campionatul Mondial de Dezbateri Academice, 2017 ce va avea loc in Bali, Indonezia. In urma acestui eveniment, aceasta s-a calificat in lotul extins, urmand sa participe la trei competitii, EurOpen (Hamburg), Central Open (Bucuresti) si Winter Holidays Open (Zagreb) pentru a accede la urmatoarea etapa.

De asemenea, în urma selectiei nationale din iunie a acestui an, Smaranda Ioana Morosanu a fost plecată în saptamana 11-16 septembrie 2016 sa reprezinte Romania în cadrul Sesiunii Internationale a EYP (European Youth Parliament) care a avut loc in Elvetia.

Experiența a fost una extraordinară, rezoluția comitetului din care am facut parte fiind votată de către o majoritate seminficativă în Adunarea Generală și fiind trimisă, mai departe, la Parlamentul European. De asemenea, am fost unul dintre cei doi membri ai lotului Romaniei (8 elevi) ce au avut oportunitatea de a ține un discurs în Adunarea Generală. Mă bucur să reprezint Colegiul Național în cadrul evenimentelor de acest tip”. (Smaranda Ioana Moroșanu)


Contact

  • Str. Arcu, Nr. 4, Cod 700125, Loc. Iaşi
  • Tel: (0040) 0232 214036
  • Fax: (0040) 0232 264385
  • Email: office@cniasi.ro (colegiulnationaliasi@yahoo.com)
  • Website: www.colegiulnationaliasi.ro

Diplome

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
spinner