Prima pagină Despre Colegiul National Evenimente Cursuri de pregătire DELF Junior la Colegiul Național Iași

Cursuri de pregătire DELF Junior la Colegiul Național Iași

Cursuri de pregătire DELF Junior la Colegiul Național Iași

 

INSTITUTUL FRANCEZ IASI organizeaza cursuri de pregatire DELF si simulari de examene pentru elevii de gimnaziu si liceu la Colegiul National Iasi, cu incepere din luna mai 2013. Cursurile au in vedere pregatirea examenelor DELF junior A1, A2, B1 si B2 din sesiunea noiembrie 2013, care vor avea loc la Institutul francez Iasi. Elevii inscrisi la aceste cursuri beneficiaza de un abonament gratuit de un an la mediateca Institutului francez Iasi si primesc un atestat la finalul cursului.

Diplomele DELF sunt utile atat elevilor care doresc sa se inscrie la liceu in clase bilingve, elevilor de liceu care vor avea doua probe de limbi straine la bacalaureat (DELF-ul putand fi echivalat cu una dintre ele), cat si elevilor de gimnaziu, in contextul noilor reglementari ale Legii Educatiei. Valabile pe viata, diplomele DELF sunt recunoscute international, atat pentru studiile universitare in spatiul francofon, cat si in viitoarea cariera.

Inscrierile la cursurile de pregatire DELF se fac pana pe sambata, 11 mai 2013, la Institutul francez Iasi (bd. Carol I nr. 26), prin completarea unei fise de inscriere si plata taxei de 400 RON (pentru cele 40 ore de curs).

Pentru informatii suplimentare:
web: www.institutulfrancez.ro
tel.: 0232 267 637, 0788 437 485 sau 0769 056 203
mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Contact

  • Str. Arcu, Nr. 4, Cod 700125, Loc. Iaşi
  • Tel: (0040) 0232 214036
  • Fax: (0040) 0232 264385
  • Email: office@cniasi.ro (colegiulnationaliasi@yahoo.com)
  • Website: www.colegiulnationaliasi.ro

Diplome

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
spinner