Titularizare sesiune 2022

Referitor la concursul național pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învățământul preuniversitar, sesiunea 2022 – 13 iulie 2022

CENTRUL DE EXAMEN NUMĂRUL 1 – COLEGIUL NAȚIONAL IAȘI

Proba scrisă va începe la ora 9.00 și are o durată de 4 ore.

Intrarea candidaților în săli este permisă până la ora 8.00 și se va face pe la intrarea Corpului B (de lângă Biserica Banu). Accesul candidaților în centrul de concurs se face numai pe baza actului de identitate valabil. În cazul schimbării numelui, candidații vor prezenta, alături de actul de identitate, și o copie certificatului de căsătorie, divorț, etc.

Pentru redactarea lucrărilor se folosește cerneală sau pix de culoare albastră; desenele/graficele se pot realiza și cu creion negru. Este interzisă utilizarea intrumentelor de scris (stilou, pix) a căror cerneală se poate șterge.

Se interzice candidaților să pătrundă în sală cu ce orice fel de materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor de concurs, precum și cu telefoane mobile și cu orice mijloace electronice, de calcul ori de comunicare.

Eventualele contestații se depun la Registratura Inspectoratului Școlar Județean Iași sau se transmit online la Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza în zilele de 19 iulie 2022, după afișarea rezultatelor la Centrul de Concurs, până la ora 21,00 și 20 iulie 2022 de la ora 8,00 până la ora 12,00. În cazul în care contestația se transmite prin poșta electronică candidatul anexează și o copie a buletinului/cărții de identitate.

 

Contact

  • Str. Arcu, Nr. 4, Cod 700125, Loc. Iaşi
  • Tel: (0040) 0232 214036
  • Fax: (0040) 0232 264385
  • Email: office@cniasi.ro (colegiulnationaliasi@yahoo.com)
  • Website: www.colegiulnationaliasi.ro

Diplome

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
spinner